27 / 04 / 2024

Bu kış çok zor geçecek! Her şeye hazırlıklı olun!

Bu kış çok zor geçecek! Her şeye hazırlıklı olun!

Sozcu.com.tr'den Emre Deveci'ye konuşan eski BOTAŞ Gaz Alımı Daire Başkanı Ali Arif Aktürk, gaz fiyatlarının çok yüksek seyrettiğine işaret ederek “Çok endişeliyim, bu kış çok zor geçecek” dedi.



Küresel ekonomideki yavaşlamanın petrol fiyatlarında düşüş getirebileceğini ancak doğalgazda durumun farklı olduğunu belirten Aktürk, fiyatların yüksek seyretmeye devam edeceğini, Türkiye'de sübvansiyon uygulayan hükümetin maliyeti tüketicilere ne kadar yansıtacağının tarifelerde belirleyici olacağını belirtti.

Bu kış çok zor geçecek! Her şeye hazırlıklı olun!

Seçim öncesinde yüksek zamların tercih edilmeyebileceğini söyeleyen Aktürk böyle bir durumda BOTAŞ'ın çok yüksek zararlarla karşı karşıya kalacağını dile getirdi.

Aktürk, doğalgaz fiyatlarındaki yüksek seyrin elektrik fiyatlarını da yukarı iteceğini belirterek elektrik sektöründe de sıkıntılı bir dönem yaşanacağı uyarısında bulundu.

Editörün Notu: Bu haber  12 Temmuz 2022, saat 20.38'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 30 kuruş, euro 17 lira 40 kuruş, altının gramı ise 968 lira 52 kuruş değerindedir.

Altını olana bir iyi bir kötü haber

Altın yatırımcısına 'eyvah' dedirten gelişmeler

Dolar kahini Remzi Özdemir, doların düşeceği son noktayı açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön