09 / 05 / 2024

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Burak Orhun kimdir? Burak Orhun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Orhun'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Orhun`un hayatına dair merak edilenler.



İş yaşamına, Mercedes Benz Türk A.Ş.’de Finansal Planlama ve Analiz Uzmanı olarak start veren Burak Orhun, ABD’de sırasıyla Thomson Corporation (Reuters), CapitalOne Financial ve CadenceQuest, Inc'de Finans Müdürlüğü, Portföy Yönetim Direktörlüğü, Kurumsal Gelişim yönetimi ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı gibi türlü idarecilik vazifelerinde görev almıştır.

Burak Orhun, 2009 -2018 seneleri içine Oyak Grubu’nun tüm şirket alım & satım (M&A) ve yeni yatırım projelerinden mesul olarak, Oyak Girişim Danışmanlığı şirketinin Genel Müdürlüğü vazifesini icra etmiştir. Eş zamanlı olarak da Oyak Grubu yurtiçi ve ülke dışı kimya ve enerji firmalarında üst düzey idarecilik, murahhas azalık ve yönetim kurulu başkanlığı vazifelerinde bulunmuştur.

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

2018 senesinde Sabancı Holding Strateji ve İş Geliştirme Bölüm Başkanı olarak Sabancı Topluluğu’na giren Orhun, Mayıs 2021'den itibaren Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grup Başkanlığı vazifelerini sürdrümektedir. Ayrıca, Burak Orhun, Afyon Çimento, Akçansa, Çimsa ve Çimsa Sabancı Cement BV’de Yönetim Kurulu Başkanı, Teknosa ve SabancıDx şirketlerinde Yönetim Kurulunda aldığı vazifelerini yürütmektedir.

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön