17 / 05 / 2024

Burcu Çalıklı kaç yaşında? Burcu Çalıklı kimdir?

Burcu Çalıklı kaç yaşında? Burcu Çalıklı kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından DenizBank'ın İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Kariyerine 1992 yılında Retsam Ltd. Şti. Şirket Ortağı olarak başlayan Çalıklı, daha sonra finans sektöründe önemli görevler üstlenmiştir. Çalıklı, 1969 yılında doğmuştur.



2002-2009 yılları arasında bireysel krediler alanında çalışmalarını sürdüren Çalıklı, daha sonra Citibank A.Ş. Ülke Bireysel Krediler Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Bu dönemde, bireysel bankacılık alanında Türkiye’de birçok yenilikçi ürün ve hizmeti müşterilerin beğenisine sunmuştur.

2009-2014 yılları arasında Türkiye Finans Katılım Bankası’nda Risk Yönetimi Merkez Başkanlığı görevini üstlenen Çalıklı, bu dönemde bankanın risk yönetimi süreçlerini güçlendirmiş ve verimliliği artırmıştır.

2014-2018 yılları arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nde First Abu Dhabi Bank Kurumsal Krediler Direktörlüğü yapmış olan Burcu Çalıklı, daha sonra 2018-2021 yılları arasında Commercial Bank of Dubai Krediler Bölüm Başkanı olarak görev yapmıştır. Bu dönemde, bankanın krediler alanında önemli bir ivme kazanmasına ve müşteri portföyünü genişletmesine katkıda bulunmuştur.

2021 yılında Emirates NBD’de Üst Düzey Risk Danışmanı olarak görev alan Çalıklı, bankanın risk yönetimindeki başarısıyla tanınmıştır. 2022 Ocak ayı itibarıyla DenizBank Yönetim Kurulu Üyeliği görevine atanmıştır.

Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki görevleri neler?
Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 
Hesham Al Qassim: Dubai Investments'in CEO'su! Hesham Al Qassim kimdir? 
Shayne Nelson: Çok Yönlü Bankacılık Kariyeri ve Kişisel Hayatı! Shayne Nelson kimdir?

Geri Dön