05 / 05 / 2024

Çalışanlara yemek kartlarıyla ilgili flaş müjde!

Çalışanlara yemek kartlarıyla ilgili flaş müjde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yemek ücretleri ile ilgili yeni düzenlemeyi vatandaşlarla paylaştı artık yemek ücretinin nakit olarak da verilebileceğini söyledi.



“BÜYÜK LİDERLER BİLE FAİZİ DÜŞÜRMENİN FAYDASI OLDUĞUNU İKRAR ETMEYE BAŞLADI”

*20 yıldır çalışıyoruz ve oluyor. Daha nice nice alt yapı, üst yapı ve uluslararası anlamda yatırımlarımız olacak. Yıllardır ülkemize dayatılan faiz, enflasyon, kur dengesi teorilerinin aslında hiçbir soruna çözüm sağlamadığını bizzat bu işin sahipleri de ikrar ediyor. Enflasyonu, faiz oranlarını artırarak kontrol altında tutma yaklaşımı artık kimse tarafından dile getirilmiyor.

*Getirilse de ciddiye alınmıyor. Artık büyük liderler bile yükseltmek değil faizi düşürmenin faydası olduğunu ikrar etmeye başladı. Sayın Putin bizzat geçmişte yüksek faizi savunurken, o da faizi düşürmeye başladı. Gelişmiş ülkeler dahil hiçbir devlet eski modelin vaaz ettiği şekilde davranarak ekonomisini durgunluğa sokmayı ve ortaya çıkacak sosyal sorunlarla boğuşmayı göze almıyor.

*Kimi ülkeler enflasyon oranlarıyla mukayese edilemeyecek derecede küçük faiz artırımlarıyla vakit kazanmaya çalışırken, kimileri de bizim gibi faiz düşürerek yoluna devam ediyor.

Çalışanlara yemek kartlarıyla ilgili flaş müjde!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Eylül 2022 tarihinde saat 21.34'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.41 Türk Lirası, euro 17,84 Türk Lirası, altının gramı ise 973 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altında rüzgarın ne zaman terse döneceğini açıkladı!

Dolar kahini Selçuk Geçer bombayı patlattı, 1 Ekim'e işaret etti!

AKP'ye yakın yazardan flaş EYT iddiası!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön