18 / 05 / 2024

CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını tek tek açıkladı! Küçükbaş, Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını tek tek açıkladı! Küçükbaş, Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki, Carrefoursa'da kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...



CARREFOURSA KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Bu yıl kurban fiyatlarında sakatat dahil 12-15 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Paketi 5.950 liradan, 16-19 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Paketi 6.950 liradan, 20-23 kilogramlık Büyükbaş 1/7 Hisse Kurban Paketi ise 9.490 liradan satışa sunuluyor. 

Paketini Kurban Bayramının dördüncü günü teslim almak isteyen vatandaşlar ise 20-23 kilogramlık Büyükbaş 1/7 Hisse Kurban Paketi’nden özel fiyat ile faydalanabilecek. Bayramın dördüncü günü teslim alınacak Büyükbaş 1/7 Hisse Paketi’nin satış fiyatı 8.990 lir.

CarrefourSA, Kurban Bayramı’nda müşterilerine yüzde 100 yerli besi küçükbaş ve büyükbaş paketlerinden oluşan 4 farklı seçenek sunuyor.

CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını tek tek açıkladı! Küçükbaş, Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

KURUMLARA BAĞIŞ YAPILACAK MI?

Kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlar için özel fiyatlar sunan CarrefourSA, anlaşmalı kurumlara bağışçılar adına kurbanlıkları teslimi gerçekleştiriliyor.

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Kızılay, İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ile Kanserli Çocuklara Umut Vakfı adına gerçekleştirilen bağışlar, CarrefourSA tarafından kurumlara teslim ediliyor.

Bağış paketlerinin satış fiyatları ise şöyle yapılacak;

Sakatat dahil 12-15 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Bağış Paketi 4.950 lira,

Sakatat dahil 16-19 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Bağış Paketi 5.950 lira,

Sakatat dahil 20-23 kilogramlık Büyükbaş 1/7 Hisse Kurban Bağış Paketi ise 8.490 lira.

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA’dan konuya dair yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler yer aldı;

Hayvan refahı yönünden denetlenmiş çiftliklerde yetiştirilen yerli besiler veteriner hekimlerin kontrolünde helal yöntemlerle kesilmesinin ardından hijyenik ortamda parçalanıyor. Gıda mühendisleri ve gıda teknikerlerinin denetimlerinin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı mevzuatlarına uygun analizleri gerçekleştirerek paketleniyor. Noter huzurunda ve İslami usullere uygun koşullarda vekâleten kesim yapan CarrefourSA’da, kesim ve paketleme işlemlerinden sonra etlerin soğuk zinciri korunarak müşterilere ulaştırılıyor. CarrefourSA, müşterilerine bu yıl küçükbaş ve büyükbaş koli olmak üzere dört farklı seçenek sunuyor.

Rekordan rekora koşan dolar için yeni tahmin geldi! Dolar o tarihte 26 TL olacak!

Tuzla Hayat, Elit ve Zirvekent Siteleri 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!


Geri Dön