16 / 05 / 2024

Çatıdan para kazanma dönemi!

Çatıdan para kazanma dönemi!

Teknolojinin hızlı dönüşümü sayesinde artık çatıdan da para kazanabileceksiniz. Üstelik 25 bin lira yatıran ayda yaklaşık 12 bin TL kazanacak. Nasıl mı?..



Güneş santrali alanında kurulumları yapan DBE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taha Pınar, tüketicilerin yaklaşık 22-25 bin TL arası bir yatırımla kendi ihtiyacını karşılayıp, yatırımını da 50 ayda amorti edebileceğini söylüyor.

OLDUKÇA KARLI BİR YATIRIM

Pınar, günümüzde artık güneş enerjisinin en karlı yatırımlardan biri olduğunu vurgulayarak, güneşte 500 bin liralık bir yatırımın yaklaşık 40-45 ayda kendisini amorti edeceğini, Bunun da yaklaşık 11-12 bin TL'lik bir aylık gelir anlamına geldiğini söylüyor.

Çatıdan para kazanma dönemi!

Pınar’ın verdiği bilgilere göre, lisanssız çatı GES'lere ilişkin birçok da teşvik bulunuyor. Öyle ki, kendi çatısı uygun olmayan birçok fabrika verilen teşvikler sayesinde örneğin Şırnak'ta ihtiyacı olan elektriği üretip Ankara'daki üretim tesisinde kullanabiliyor. Çatı GES'lerine özellikle elektrik tüketimi çok yüksek sektörler büyük ilgi gösteriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön