16 / 05 / 2024

Çatıdan para kazanma dönemi!

Çatıdan para kazanma dönemi!

Teknolojinin hızlı dönüşümü sayesinde artık çatıdan da para kazanabileceksiniz. Üstelik 25 bin lira yatıran ayda yaklaşık 12 bin TL kazanacak. Nasıl mı?..



TEŞVİKLERLE TALEBİ İKİ KATINA ÇIKARDI

Piagrid Kurucusu Dr. Gökçe Tekin Turhan ise şu an güneş enerjisi gibi yenilenebilir enerji yatırımlarına tüketici talebinin çok yoğun olduğunun altını çiziyor.

Turhan, bu kişilerin bir kısmının kabarık elektrik faturalarının yükünden arınmak isterken, bir bölümünün de güneş enerjisini bir yatırım fırsatı olarak gördüğünü söylüyor.

Savaş sonrası enerjide konusunda çok zor günler geçiren Avrupa’da 2025’e kadar öncelikle bütün devlet binalarına güneş paneli kaplanması planlanıyor. Japonya’nın başkenti Tokyo’da da yeni yapılacak konutlar için güneş paneli kurulum zorunlu hale getirildi.

Çatıdan para kazanma dönemi!

JAPONYA’DA KONUTLAR, AVRUPA’DA İSE KAMU BİNALARINDA ZORUNLU OLUYOR

Avrupa Komisyonu, Avrupa'nın güneş enerjisi endüstrisini canlandırmayı hedefliyor. 2025 yılına kadar tüm kamu binalarının güneş paneliyle kaplanması planlanıyor. Japonya'nın başkenti Tokyo'da da yeni evler için artık güneş paneli kurulumu zorunlu olacak.

EPDK Başkanı resmen açıkladı: 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön