07 / 05 / 2024

Çiftçiye akaryakıt desteği müjdesi! Resmen açıklandı! 

Çiftçiye akaryakıt desteği müjdesi! Resmen açıklandı! 

Maliyet artışları nedeniyle üretimde güçlüklerle karşılaşan çiftçiler için yeni bir müjde verildi. Marmarabirlik tarafından üretici ortakları için 173 milyon TL'lik akaryakıt desteği yapılacağı duyuruldu...



Hidamet Asa, akaryakıt desteğinin üretimdeki verimliliğin yükseltilmesi ve sürdürüebilir tarım yapılabilmesi için önemli olduğuna dikkat çekti.

Üreticilerin iki senedir akaryakıtını kooperatiften temin ettiğinin altını çizen Asa, destekten yararlanacak ortakların, bağlı oldukları kooperatifler aracılığıyla gereken idari işlemleri yapmalarının gerekli olduğunu belirtti. 

Çiftçiye akaryakıt desteği müjdesi! Resmen açıklandı! 

Asa, idari işlemlerin tamamlanmasının ardından anlaşma yapılan firmaların kartlarını almaları gerektine vurgu yaptı. 

Asa, aynı zamanda, üreticilerin girdi maliyetlerinin azaltılması için toplam 335 milyon TL kredi tahsisatı yapıldığı bilgisini aktardı. 

Çiftçilere kredi müjdesi! Kredi limitleri 5 kat artırıldı ve süre uzatıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çiftçilerin beklediği haber geldi! 100'er bin lira hibe verilecek!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL oldu? İşte Petrol Ofisi, Opet, Total, Shell ve BP 8 Nisan 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön