15 / 05 / 2024

Çiftçiye mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak?

Çiftçiye mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak?

Çiftçi kayıt sistemine dahil olan çiftçilere ödenen mazot ve gübre desteği gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Vatandaşlık numarasına göre ödenen mazot ve gübre desteğinin ödeme tarihlerinin netleşip netleşmediği araştırılıyor.  



MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ NE KADAR?

Bakan Vahit Kirişçi mazot ve gübre desteği fiyatlarına ilişkin de konuştu. Bakan Kirişçi; "Hububatta dekar başına 22 Türk Lirası mazot ve 20 Türk Lirası gübre desteği vardı. Şimdi 22 Türk Lirası mazot desteğini 75 Türk Lirası, 20 liralık gübreyi 46 liraya çıkartıyoruz. Böylelikle dekar başına olan desteğimizi 121 Türk Lirası’na çıkarmış oluyoruz. Üreticinin sesine kulak vererek gereğini yaptık." açıklamasında bulunmuş oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön