07 / 05 / 2024

Çocuğu olan aileler buraya! Karşılıksız olarak 1. 300 lira sizin! Hemen başvurun

Çocuğu olan aileler buraya! Karşılıksız olarak 1. 300 lira sizin! Hemen başvurun

Yılda bir kez düzenli bir şekilde verilecek kırtasiye yardımı başvuruları okulların açılmasına birkaç gün kalmışken öğrencilerin ve ailelerin gündem konusu oldu. İşte detaylar…



KIRTASİYE YARDIMI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Eğitim ve öğretim yardımı ödenekleri yılda bir defa olmak üzere, başvuru kriteri aranmadan 1 Eylül – 31 Aralık tarihleri sırasında YÖK ve MEB web adreslerinden öğrenim durumu ve seyirleri tespit edilen hak sahibi olan ailelere toptan ödenir.

Tüm bunlar ile beraber, YÖK ve MEB sisteminden öğrenim durumu tespit edilmemiş şekilde olan ilgili eğitim - öğretim senesi içerisinde istemeleri durumunda eğitim ve öğretim yardımları aynı öğretim yılı içinde ödenir. İlgili kişiler, bu taleplerini e - Devlet aracılığı ile “Eğitim Öğretim Yardımı Talebi” butonuna  tıklayarak da gerçekleştirebilirler.

KIRTASİYE YARDIM PARASI NE KADAR, KAÇ LİRA?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesi bütününde hayata geçirilen kırtasiye yardım parası, ihtiyaç sahibi ailelere karşılıksız olarak bin 300 TL olarak ödeniyor.

Çocuğu olan aileler buraya! Karşılıksız olarak 1. 300 lira sizin! Hemen başvurun

Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?

Ünlü uzman yeni asgari ücreti ve emekli maaşını açıkladı! İşte 2023 yılı asgari ücreti ve emekli maaşı

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşları ne zaman yatacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön