13 / 05 / 2024

Çocuğu olanlara müjde! Kaymakamlık başlattı, PTT'den 1 yıl boyunca alabilirsiniz!

Çocuğu olanlara müjde! Kaymakamlık başlattı, PTT'den 1 yıl boyunca alabilirsiniz!

Kaymakamlık ’tan çocukları olanlara müjde! PTT üzerinden 1 yıl boyunda alınabilecek destek sunuluyor...



Çocuğu olanlara müjde! Kaymakamlık başlattı, PTT den 1 yıl boyunca alabilirsiniz!

Çocuk parası PTT’ye ne zaman yatırılıyor?

Devlet tarafından dar gelirli ailelere yapılan çocuk destek bileşeni ödemeleri, her ayın 25'inde otomatik olarak PTT hesaplarına yatırılmaktadır. Bu yardımdan faydalanmak isteyen vatandaşlar, http://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru- adresine girmelidirler. Başvurularınızı oluşturmak için öncelikle E-Devlet hesabınıza TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra, yeni sekme seçeneğini seçerek başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu ödemeler, destek amaçlı ve geri ödemesiz olarak yapılır ve dar gelirli ailelere çocuklarının ana ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olmak amacıyla belirlenmiştir.

 Devletin kira desteğinden kimler yararlanabilir? Başvuru şartları neler?

Aile Destek Programında son dakika Mart 2023 müjdesi geldi! Hesaplara 1.100 ve 1.250 TL'yi yatırılıyor! Aman kaçırmayın!

Bakanlıktan son dakika müjdesi! Eğer bunu yapıyorsanız 4.336 TL alacaksınız! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön