30 / 04 / 2024

Çok güçlü muadilleri ile rekabete girecek! Moto G73'ün sızıntıları çıktı

Çok güçlü muadilleri ile rekabete girecek! Moto G73'ün sızıntıları çıktı

Tam bir fiyat performans canavarı olan Moto G73 5G'nin tasarım ve özellikleri merakla bekleniyordu. Tanıtımı önümüzde aylar içerisnde gerçekleşecek Moto G73 5G'nin tüm sızan bilgileri.



Moto G73 5G, 5G ağlarını destekleyen ekonomik bir akıllı telefon. Ocak 2021'de Motorola tarafından duyurulmuştu. Cihaz sekiz çekirdekli  Qualcomm Snapdragon 480 işlemciden güç alıyor ve 720 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip 6,5 inç IPS LCD ekrana sahip. 4 GB veya 6 GB RAM ve 64 GB veya 128 GB dahili depolama ile birlikte gelir. Ayrıca cihazın arka tarafında 48MP ana kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik 
sensörü olmak üzere üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Android 11 işletim sisteminde çalışır ve büyük bir 5.000 mAh pil ile çalışır.

Çok güçlü muadilleri ile rekabete girecek! Moto G73 ün sızıntıları çıktı

Son zamanlarda uygun ücretli akıllı telefonlara olan ilginin arttığını söyleyebiliriz. fonksiyonlar son dönemlerde çip krizi ile ortaya çıkan problemlerden dolayı telefon üretimlerinde sorunlar olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte ülkemizde de artan kur değerleri ve vergiler sebebiyle, amiral gemisi  akıllı telefon almak imkansız olmaya başlamıştı. Bu sebeple ülkemizdeki çoğu kullanıcının giriş orta seviye akıllı telefonları tercih etmeye başladığını biliyoruz.  Haftalardır uygun ücretli bir model ile karşımıza çıkacağı düşünülen Moto G73 5G modeli, bazı teknik fonksiyonları ile karşımıza çıktı.  Bununla beraber yeni cihazın ederine ilişkin de sızıntılar mevcut. 
 


Geri Dön