18 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı'ndan kiracılara müjde geldi! Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek!

Cumhurbaşkanı'ndan kiracılara müjde geldi! Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında verdiği müjdeyle, geçtiğimiz yıl uygulamaya konulan kiralardaki yüzde 25'lik zam sınırının uzatılacağını duyurdu. Detaylar haberimizde...



SIFIR VE İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARI!

Canlı yayında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülke genelinde sıfır ve ikinci el araç fiyatlarındaki balon oluşumuna da dikkat çektiğini ifade etti. Bu konuda gerekli önlemlerin alınacağını vurgulayarak, ekonomik istikrarın sağlanması için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sıfır ve ikici el araç fiyatlarında oluşan balonu yakından takip ediyoruz. Bu meselenin üstüne gideceğiz." dedi.

 Cumhurbaşkanı ndan kiracılara müjde geldi! Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek!

DIŞ TİCARETTE GÜZEL HABERLER GELİYOR DEDİ!

Cumhurbaşkanı ayrıca, dış ticaret rakamlarında bayram tatiline rağmen olumlu gelişmelerin olduğunu söyledi. Yıl sonu hedeflerine ulaşacaklarına olan inancını dile getirerek, Türkiye'nin ekonomik olarak güçlü bir ivme yakaladığını vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "9 günlük bayram tatiline rağmen dış ticaret rakamlarında güzel haberler geliyor. Yıl sonu hedefimiz olan 265 milyar dolara ulaşacağımız kanaatindeyim." şeklinde konuştu.

HALKIN EKONOMİ REFAHI ÖN PLANDA OLACAK!

Türkiye Cumhuriyeti olarak, ekonomik refahın artırılması ve vatandaşların enflasyona ezdirmeme ilkesine bağlılıkla yaklaşıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılının ikinci yarısında asgari ücreti net olarak 11 bin 402 liraya yükselttiklerini ve enflasyonun üzerinde refah payını içeren yüzde 34'lük bir zam gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Bu çerçevede, geçen sene devreye aldıkları üst sınır uygulamasının fahiş kira artışlarına karşı alınan önemli bir tedbir olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin halkın ekonomik refahını ön planda tutmaya devam edeceğini ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalara devam edileceğini sözlerine ekledi.

Aile Bakanlığı'ndan 8.240 TL para almak isteyenler dikkat! Bu kişilere 1 kuruş bile verilmeyecek!
İş Bankası'ndan müjde! Aylık 445 TL taksitle kredi!
Son dakika: Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? İşte 3 Temmuz 2023 son depremler!
SON DAKİKA Altın fiyatları 3 Temmuz 2023: Ons altın yükselişte, gram altın ve çeyrek altın değişiyor!
Parayı dolara yatıranın aklı başından uçtu gitti! 3 Temmuz 2023 pazartesi dolar, euro ve sterlinde son durum! 

Geri Dön