30 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen tavan yaptı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen tavan yaptı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları tavan yaptı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 11 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.



İnşaatın en önemli yapı malzemeleri arasında yer alan demirin güncel fiyatları merak ediliyor.  Piyasalardaki hareketlilik demir fiyatlarını da etkişedi. Son zamanlarda demir fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye devam ediyor.

Dolar kurunun bugün rekor seviyeye yükselmesi demir fiyatlarını yükseltti. Dolar kuru bugün Kapalıçarşı'da 21 TL'ye kadar yükseldi. Dolar kurunun zirve yapması ile demir fiyatlarına zam olarak yansıdı.

Dün 15 bin 950 TL olan İstanbul İnce demirin fiyatı bugün 16 bin 100 lira oldu. İstanbul ince demir fiyatları 150 TL arttı. Peki Karabük, Payas ve İzmir demir fiyatları kaç lira? İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı ne kadar? İnce ve kalın demir fiyatları kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç lira? 11 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 


Geri Dön