05 / 05 / 2024

Denizbank market alışverişinize ortak oluyor! 240 TL’ye Varan Bonuskazanma şansınız kaçırmayın

Denizbank market alışverişinize ortak oluyor! 240 TL’ye Varan Bonuskazanma şansınız kaçırmayın

04- 24 Şubat 2023 tarihleri içerisinde yapıaln kampanyaya katılım şartları merak ediliyor. Bonus POS kartlarından 400 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 40 TL,  toplam 240 TL bonus kazanmak için katılım detayları haberimizde.



Kampanya 04-24 Şubat  2023 tarihlerini kapsamaktadır.

Markette Bonus üye işyerlerinden yapacağınız 400 TL ve üstü her ikinci masrafınıza 40 TL, toplam 240 TL bonus elde edeceksiniz.Kampanyaya Bonus fonksiyonlu tüm DenizBank Kredi Kartları ve DenizBank Bonus Business kartları kapsıyor. 

Net Kart kampanya kapsamındadır.

İlave Kartlar kampanya kapsamındadır.

Kampanyaya katılmak için uygulama DenizKartım’dan HEMEN KATIL’ı tıklayın ya da MARKET yazıp 3280’e SMS atarak kampanyaya müdahil olun.

Sadece şahıs şirketi sahibi müşteriler ticari kartları vasıtası ile DenizKartım aracılığı ile kampanyaya katılabilirler. Tüzel müşteriler kampanyaya dahil olabilmek için SMS ile katılım yapmaları gerekmektedir.

Kampanya katılım SMS'lerinin DenizBank sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi zorunludur.

Kampanyada tüm işlemler 400 TL ve üzeri masrafları kapsamaktadır.

Fiziki ve sanal POS’tan yapılan harcamalarda kampanyaya katılım yapabilir.

Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemlerde dahildirAynı gün yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanyaya muntazam ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri kampanya kapsamı dışındadır.

Denizbank market alışverişinize ortak oluyor! 240 TL’ye Varan Bonuskazanma şansınız kaçırmayın
Kampanya müşteriler arasında olacaktır, bir müşteri en fazla 240 TL bonus elde edebilir.
Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamaları kapsamaktadır.

Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanya kapsamı dışındadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön