25 / 05 / 2024

Denizbank market alışverişinize ortak oluyor! 240 TL’ye Varan Bonuskazanma şansınız kaçırmayın

Denizbank market alışverişinize ortak oluyor! 240 TL’ye Varan Bonuskazanma şansınız kaçırmayın

04- 24 Şubat 2023 tarihleri içerisinde yapıaln kampanyaya katılım şartları merak ediliyor. Bonus POS kartlarından 400 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 40 TL,  toplam 240 TL bonus kazanmak için katılım detayları haberimizde.



Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

Kampanya dahilindeki işlemlerin kesinlikle Bonus posu kullanılarak yapılmış olması gerekmektedir.

Kazanılan bonuslar 4 Mart 2023- 4 Nisan 2023 tarihleri arasında kullanılabilecektir.

4 Nisan 2023 tarihinden  sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.

Denizbank market alışverişinize ortak oluyor! 240 TL’ye Varan Bonuskazanma şansınız kaçırmayın

Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri aracılığı ile 1 SMS bedeli kadar ücret alınacaktır. Katılım SMS'leri DenizBank sisteminde  bulunan ve harcama yapılan kartın müntesip olduğu cep telefonu numarasından yapılmalıdır. Bankada kayıtlı telefon numarasından gönderilen katılım SMS'inden sonraki işlemler dikkate alınır.

DenizBank’ın kampanyayı herhangi bir zamanda sonlandırma hakkı ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. Bu durumda katılımcılar hiçbir hak iddia etmeyeceklerini kabul eder.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön