10 / 05 / 2024

Deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşası bu hafta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu, tek tek açıkladı! 

Deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşası bu hafta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu, tek tek açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem bölgesi ile ilgili açıklamasında "Kalıcı konutların plan, projelerini de yaptık. Pek çok yerde de inşallah bu hafta itibarıyla yapım çalışmalarına başlıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar...



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı son dakika açıklamasında bir tek kayıpların yerine getirilemeyeceğine fakat her şeyin eskisinden daha güzel olacağına dikkat çekerek, bunun için gerekli tek şeyin zaman olduğunu belirtti. 

Karaismailoğlu, Kırıkhan'a deprem öncesinde farklı temel atma projeleri için gelmeyi planladıklarının ve afet olmasaydı çok mutlu günlerde beraber olacaklarının altını çizerek, afetlerin bir daha yaşanmamasını temenni etti. 

Deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşası bu hafta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu, tek tek açıkladı! 

Depremlerden etkilenen şehirlerde topyekün bir mücadelenin olduğunu yineleyen Adil Karaismailoğlu, devletin bütün kurumları ve milletin desteğiyle bu işin üstesinden gelineceğine dikkat çekti. 

Karaismailoğlu, konteyner ve çadırlarda kalan vatandaşların tüm  ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir mücadele gösterdiklerini dile getirdi ve "Binlerce arkadaşımız, vatandaşımızın, milletimizin arzu ve isteklerini karşılamak için 24 saat çalışıyoruz. Depremden dakikalar sonra bütün bakan arkadaşlarımızla bölgeye intikal ettik. Bir taraftan enkazları kaldırıyoruz, bir taraftan da şehirlerimizin ticaretinin ve ekonomik hayatının biraz daha canlanması için teşvikler getiriyoruz" ifadelerini kullandı. 

Tek tük de olsa dükkanların da açılmaya başlandığını aktaran Bakan Karaismailoğlu, depremden etkilenmeyen şehirlere önemli bir göç yaşandığına, kısa zamanda buralar hareketlendiğinde bu vatandaşları yeniden kendi yaşam alanlarına döndüreceklerine vurgu yaptı. 

Deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşası bu hafta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu, tek tek açıkladı! 

Herkesin işini gayet iyi yaptığına vurgu yapan Adil Karaismailoğlu, açıklamasında "Kalıcı konutların plan, projelerini de yaptık. Pek çok yerde de inşallah bu hafta itibarıyla yapım çalışmalarına başlıyoruz. Bu kadar büyük bir afete bu süre içinde müdahale eden ve aksiyon alan, binlerce vatandaşımızı enkaz altından kaldıran Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik beraberliğidir" ifadelerine yer verdi ve inşallah bu birlik ile beraberlerin süreceğini aktardı. 

Karaismailoğlu, devletin tüm çalışanlarının bölgede vatandaşlarla sorunları çözebilmek amacıyla yoğun çaba sarfettiğine vurgu yaptı ve "Buraları canlandırmadan elimizi hiçbir zaman çekmeyeceğiz. Sizlerin desteğiyle beraber zorlukların üstesinden kalkmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. 

AFAD’a yılda tam 500 milyon dolar birden kazandıracak formül !

İstanbul’da hangi semtler gözde oldu? Hangi binaların fiyatı düşecek?

107 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? En ucuz prefabrik ev kaç lira? 1 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön