17 / 05 / 2024

Deprem bölgesine can suyu olacak! Ödemeler başladı

Deprem bölgesine can suyu olacak! Ödemeler başladı

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli, depremzedelerin yaraları sarılırken dört gözle beklenen bir haberi daha duyurdu. sigorta şirketlerinin  hasar ödemelerine başladığını bildirdi.



"HASAR ÖDEMELERİNE BAŞLANDI"

Benli bu aşamada yardımların yanı sıra hasar tespiti ve ödemelerinin sürat kazanması kritik değerde olduğu bilinciyle hareket ettiklerini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uzmanları afet bölgesindeki hasar tespitine devam ediyor. Biz de aşamaları süratlendirmek için Bakanlığın raporlarına  ve DASK ödemelerine göre hareket alıyoruz.

Deprem akabinde DASK hasar ödemelerine hızlıca başlandı. Ayrıca birçok şirketimizin 'mobil hasar destek noktaları' da bölgede devreye girdi. Fairmalarımmızın hasar yöneticileri ile 200'den çok eksperimiz sahada belirleme yapıyorlar.

Deprem bölgesine can suyu olacak! Ödemeler başladı

1.000'i aşkın personelimiz hem destek çalışmalarına destek veriyor hem de hasar gören sigortalılarımızın yaşamını bir nebze kolaylaştırmak için süreçleri süratle işletiyor.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) başta olmak üzere, sigorta sektörü 'tek yürek' halinde bu olağanüstü süreci sigortalılar açısından kolaylaştırmak için canla başla çalışıyor.

Sektörümüz bu tür süreçleri yönetebilecek deneyimde ve güçtedir. Çalışmalarımıza her zamanki gibi 'Sigorta Kıymet Bilmektir' anlayışımızla devam edeceğiz."

Carrefour'da  bonfile 85.. Ayçiçek yağı 37 TL! İşte o Şok katalog 21 Şubat 2023

Araç sahipleri Dikkat! Bakanlıktan yeni akaryakıt Kararı!

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön