24 / 07 / 2024

Dikkat! Bakan Soylu duyurdu! Artık o şartı yerine getirmeyen bankada işlem yapamayacak!

Dikkat! Bakan Soylu duyurdu! Artık o şartı yerine getirmeyen bankada işlem yapamayacak!

Bankalarda yeni bir dönem başlıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün bankalarda işlem yaptırmak isteyen vatandaşlar için çok önemli bir uyarıda bulundu.




Bankalarda çok yakında yeni bir dönem başlıyor. Artık yanında yeni kimliği olmayanlar banka şubelerinde işlem yapamayacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün bankalarda işlem yaptırmak isteyen vatandaşlar için çok önemli bir uyarıda bulundu.

Dikkat! Bakan Soylu duyurdu! Artık o şartı yerine getirmeyen bankada işlem yapamayacak!

Soylu, yeni dönemde banka şubelerinde yeni kimlik kartı bulunmayanların işlemlerinin yapılmayacağını duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bankalarda yeni kimlik olmadan işlem yapılamayacak" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  Ankara  Keçiören İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde, Türkiye’de hemen herkesi ilgilendiren çok önemli bir açıklamada bulundu.

Soylu yaptığı açıklamada, “Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile bir çalışma yaptıkları bilgisini vererek, “Bankalarda yeni kimlik olmadan işlem yapılamayacak" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, nüfus müdürlüklerinde bu sene 30 milyon yüz yüze işlem yapıldığını, ayrıca E-Devlet’ten yapılan işlem sayısının ise 146 milyona ulaştığını bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön