24 / 07 / 2024

Dikkat! Bakan Soylu duyurdu! Artık o şartı yerine getirmeyen bankada işlem yapamayacak!

Dikkat! Bakan Soylu duyurdu! Artık o şartı yerine getirmeyen bankada işlem yapamayacak!

Bankalarda yeni bir dönem başlıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün bankalarda işlem yaptırmak isteyen vatandaşlar için çok önemli bir uyarıda bulundu.




Soylu ayrıca bu sene içerisinde yaklaşık 6 milyon ehliyet ile 12 milyon da kimlik verdikleri bilgisini paylaştı.

Şu anda BDDK ile bir çalışma yapıyoruz” diyen Soylu, “Bankalarda yeni kimlik olmadan işlem yapılamayacak” diye konuştu.

Dikkat! Bakan Soylu duyurdu! Artık o şartı yerine getirmeyen bankada işlem yapamayacak!

Bu sene 700 bin pasaport vermeyi planladıklarını, ancak 650 bin verdiklerini belirten Soylu, Soylu, bu sene toplam 11 milyon pasaport basma kabiliyetine ulaşacaklarını ve tapu kadastro gibi birçok yerde bundan böyle suistimallerin önüne geçileceğini ve elektronik doğrulama sistemi devreye gireceğini bildirdi.

“YERLİ VE MİLLİ PASAPORTU BASTIK!”

“Nüfus ve vatandaşlık işleri şu anda bizim yüzakı işlerimizden” diyen Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şükürler olsun ki bu alanda bir eksiklik yaşamadan bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Nüfus müdürlüklerimizde bu sene 30 milyon yüz yüze işlem yapılırken, E-Devlet'ten yapılan işlem adedi ise 146 milyona ulaştı. Bu yıl yaklaşık olarak 6 milyon ehliyet, 12 milyon da kimlik verdik.”

 

Türkiye'nin yerli ve milli pasaportunu bastığını bildiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2022 yılında 700 bin pasaport vermeyi planladıklarını ancak 650 bin verdiklerini söyleyerek Bu sene toplamda 11 milyon pasaport basma kabiliyetine ulaşılacağını bildirdi.

Bankacılık sektöründe işten çıkarma depremi! Dev banka tarih açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön