17 / 05 / 2024

Dikkat çeken yazı! Yeni bir vergi ve imar affı mı gelecek?

Dikkat çeken yazı! Yeni bir vergi ve imar affı mı gelecek?

Eski Gelirler Genel Müdürü Saygılıoğlu, 2 bin liraya kadar olan icralık fatura borçlarının ilgili şirketlerin vergilerinden düşülmesi, kredi yurtlar kurumu borçlarının faizlerinin silinmesi gibi düzenlenmelerin öncül bonuslar olduğunu asıl büyük balıkların sonraki torbalarda olacağını söyledi.



İktidarın çalışanların yemek ücretleri ilgili düzenlemesini ve kredi yurtlar kurumu borçlarının silinmesi gibi düzenlemelerin seçim yatırımı olduğunu ileri süreni Saygıoğlu, bugüne kadar açıklananların çerez niteliğinde öncül bonuslar olduğunu asıl bundan sonraki torbaları takip etmek gerektiğini söyledi.

"Gelecek hükümetin vay haline"

Nevzat Saygılıoğlu, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde yeni torba kanunlarla yapılması beklenen düzenlemelerin geçen hafta başında basına yansıyan ve CHP'nin dile getirdiği genel affın ilk sırada yer aldığını belirterek, yeni yılın Ocak ayında devreye girecek olan asgari ücret zammının ve emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenlemenin ardından imar affı ve vergide matrah artırımı ve stok affı konularının gündeme geleceğini ileri sürdü.  

Saygılıoğlu, "Aslında bu yapılanlar ve yapılacak olanlar keşke vatandaşla devletin barışması eksenli olsa; ama tam anlamıyla seçim yatırımı. Seçim sonrası gelen iktidarın vay haline" ifadesini kullandı.

 

Erken seçime gidilecek! Vergi affı, kredi ve paralar yavaş yavaş geliyor! İslam Memiş yürekleri ağızlara getirdi

İstanbul Boğazı'na imar affı gelecek mi? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

İmar barışı ile 7.2 milyon kaçak yapı ruhsatlandırıldı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön