18 / 05 / 2024

Doğal gaz desteğine başvurular başladı! O şart kalktı! Herkes başvursun

Doğal gaz desteğine başvurular başladı! O şart kalktı! Herkes başvursun

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, dar gelirli hanelere yönelik hayata geçirilen 'Doğal Gaz Tüketim Desteği'nde kış dönemine ilişkin başvuruların başladığını duyurdu.



ARTIK KİRACILARDA FAYDALANACAK

Doğal gaz desteğinden daha fazla hanenin yararlanması adına yeni düzenlemeler de yaptıklarını kaydeden Bakan Yanık, İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği'nde kış dönemine ilişkin başvurular başladığını ve önceki dönemin içerisinde yer almayan kiracıları da destek kapsamına aldıklarını belirtti.

Bakan Yanık, bu doğrultuda başvuru şartları uygun olan ev sahibi veya kiracı olarak ikamet eden, mesken niteliğinde hanelerde yaşayan vatandaşlarımız destekten yararlanabilecek açıklamasında bulundu.

Doğal gaz desteğine başvurular başladı! O şart kalktı! Herkes başvursun

KRONİK HASTALARA YÜZDE 5 EK ÖDEME

'Doğal Gaz Tüketim Desteği'nin ısıl harita baz alınarak 2 dönemlik belirlendiğini ve tutarın yıllık olarak 450 ile 1150 TL arasında değişeceğini hatırlatan Bakan Yanık, "Doğal Gaz Tüketim Desteği'ni hem faturalı hem de ön ödemeli sayaç kullanan hanelere vereceklerini belirterek, ihtiyaç sahibi vatandaşların, e- Devlet'ten yaptıkları başvuruları onaylandıktan sonra hak sahipliği bulunan vatandaşların PTT'ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten yararlanabileceğini kaydetti.

Diğer yandan ön ödemeli sayaç kullanan vatandaşların ise destek miktarı kartlarına yansıtılacak.

Maaş promosyonu düşük olanlar üzülmeyin! İş Bankası şimdi açıkladı! 500 TL daha ödenecek

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Uzmanlar karamsar! Krito paralar eriyor mu?

Bir zam haberi daha! Tam yüzde 50 zam geldi! Milyonları ilgilendiriyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön