30 / 04 / 2024

Doğal gazın evlere gireceği tarih belli oldu! Bakan Fatih Dönmez açıkladı

Doğal gazın evlere gireceği tarih belli oldu! Bakan Fatih Dönmez açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Dönmez, Karadeniz'de 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfini 2023 yılının ilk çeyreğinde evlere ulaşacağını açıkladı. İşte detaylar…



'HAKKIMIZ OLAN İSTER KARADENİZ'DE, İSTER AKDENİZ'DE NEREDE OLURSA OLSUN GİDER ALIRIZ'

Şu an hem denizde hem de karada operasyonların olumlu bir şekilde ilerlediğini dile getiren Dönmez, şu açıklamaları kullandı:

"İnşallah gelecek sene Türkiye, Karadeniz gazı ile bulaşacak. 'Bulduk, tamam artık, aramayı bitirelim, bu bize yeter' demedik. 'Hakkımız olan; ister Karadeniz'de, ister Akdeniz'de nerede bulunursa bulunsun gider alırız' dedik. Sondaj filomuzun en güçlüsü ise Abdülhamid Han'ı Akdeniz'de Yörükler-1 kuyusuna gönderdik. Gemimizdeki tüm personelimiz can ile baş ile çalışıyor. Tek amaçları var; yeni bir keşif, yeni bir müjde. İnşallah umutluyuz. Rabb'im nasip eder ise güzel haberleri milletimiz ile paylaşacağız. Keşfin ateşini Akdeniz'de de yakmaya kararlıyız."

Doğal gazın evlere gireceği tarih belli oldu! Bakan Fatih Dönmez açıkladı

Seyahat süresi 20 dakika kısalacak! Akdeniz ve İç Anadolu’yu birbirine bağlayacak

Seat Tarraco eylül ayı fiyatlarını görenler inanamadı! Her şeye zam geldi bir ona gelmedi! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

2023’ün asgari ücretini ve emekli maaşını açıkladı! İlk rakam ondan geldi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön