06 / 05 / 2024

Doğalgaza zam geldi! Faturalar en az yüzde 30 artacak! Resmen açıklandı!

Doğalgaza zam geldi! Faturalar en az yüzde 30 artacak! Resmen açıklandı!

Doğalgaza zam geldi. Konut ve sanayi aboneleri için Haziran'da uygulanacak satış fiyatları belli oldu. İşte yeni gelen zam oranı...



Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’nin (BOTAŞ) internet sitesinde, Haziran 2022'ye ilişkin tarife tablosu açıklandı.

Konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine Haziran'da uygulanacak uygulanacak satış fiyatı, bin metreküp doğalgaz için 3 bin 264 TL'ye, anayi abonelerinin tarifesi de 10 bin 416 TL'ye çıkarıldı. Elektrik üretim amaçlı tarifede bin metreküp doğalgazın fiyatı ise 12 bin 500 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Doğalgaza zam geldi! Faturalar en az yüzde 30 artacak! Resmen açıklandı!

Sözcü'nün aktardığına göre; böylece, konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatına yüzde 30, elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın birim fiyatına yüzde 16, sanayide kullanılan doğalgazın birim fiyatına ise yüzde 10 zam geldi. 

Benzin ve motorinde şok haber! Çifte zam geldi mi? 1 Haziran 2022 Opet, Total, Petrol Ofisi, BP, Shell fiyat listesi... 

1 Haziran 2022 güncel altın fiyatları! Altın fiyatları eridi! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?

EPDK'dan elektrik faturalarını yakacak zam tarifesi! Haziran'dan itibaren geçerli olacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön