20 / 05 / 2024

Dolar 30 lira gram altın 2000 lira! O günler çok yakın… Ekonomist Selçuk Geçer daha önce söylemediklerini söyledi

Dolar 30 lira gram altın 2000 lira! O günler çok yakın… Ekonomist Selçuk Geçer daha önce söylemediklerini söyledi

Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, altın ve dolar üzerine konuşmaya devam etti. Geçer, doların 30 lira, gram altının ise 2000 lira olacağını söylerken, uyarılarda bulundu. İşte detaylar…



"GRAM ALTIN 2000 LİRAYI GÖRECEK"

Dolar için yükselişlerin devam edeceğini her şekilde dile getiren Selçuk Geçer, enflasyonun üç haneleri görmesi durumunda yüksek bir rakam ile karşı karşıya kalınacağını ifade etti. Yılın sonunda devam eden kötü politikalardan dolayı doların 60 TL’yi görme ihtimalinin olacağını dile getiren Geçer, 1994 krizinden daha kötü bir sürece gireceğimize de dikkat çekti. Gram altın içinde yükseliş mesajı veren Geçer, "Dolarda o beklenen yükseliş geldiği zaman gram altın 1200 TL’yi yıl sonunda 1500 TL seviyeleri test edecek. Dolar 20 lira ons altın 1800 olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek" şeklinde konuştu.

DOLAR 30 TL OLURSA BAŞINIZA KOYUN!

Dolar - TL kurunun şu an ki enflasyona oranının 37 TL olduğunu söyleyen Geçer, FED'in faiz kararları ile ilgili bir frenlemeye gideceğini belirtti. Dolardaki artışın devam edeceğini dile getiren Geçer, "Dolar yılı 25 - 30 lira seviyelerinde tamamlanır ise öpüp başınıza koyun" açıklamalarını yaptı.

1994 krizine de değinen Geçer, o dönemlerde 8 bin TL’lik dolar kurunun 48 bin TL’ye çıktığını ve daha sonra 1 milyon 600 TL olduğunu hatırlattı.

Dolar 30 lira gram altın 2000 lira! O günler çok yakın… Ekonomist Selçuk Geçer daha önce söylemediklerini söyledi

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Ağustos 2022 tarihinde saat 17.30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,25 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 1029 Türk Lirası değerinde.

Kriptoya yatırım yapan zarar etti! Kripto borsasının hali ne olacak?

Konut satışları yere çakıldı! Ev almak git gide zorlaşıyor

Gram altın 1600 lira! Bunu okumadan altın almayın! Gram altının yeni fiyatı daha önce hiçbir yerde açıklanmamıştı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön