07 / 05 / 2024

Dolar kuru bu haftayı nasıl geçirdi? Gelecek hafta dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar kuru bu haftayı nasıl geçirdi? Gelecek hafta dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı sakin kapattı. Rusya Ukrayna savaşında ateşkes haberleri ve Rusya'ya yaptırımların artması dolar kuru üzerinde etkili oldu. Peki dolar kuru bu haftayı nasıl geçirdi? Gelecek hafta dolar yükselecek mi, düşecek mi?



DOLAR BU HAFTAYI NASIL GEÇİRDİ?

Dolar kuru haftanın ilk işlem günü olan 4 Nisan sabahına 14,72 lira seviyesinde başladı. İkinci işlem gününe ise 14,71 liradan başlayan dolar kuru günü 14,72 lira seviyesinde kapattı. Haftanın üçüncü işlem gününde yatay seyrine devam eden dolar kuru güne 14,75 liradan başlarken kapanışı 14,76 lira bandında yaptı. Perşembe günü ise güne 14,75 lira seviyesinde başlarken kapanışta 14,78 lira oldu. Haftanın son işlem gününe ise 14,79 liradan başlayan dolar kuru günü 14,78 liradan kapattı. Peki dolar gelecek hafta yükselecek mi, düşecek mi? Yatırımcılar dikkat!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön