20 / 05 / 2024

Dolar rüzgara kapılacak! Selçuk Geçer'den flaş açıklama geldi! Dolar yatırımcıları hemen baksın, sonra pişman olmasın!

Dolar rüzgara kapılacak! Selçuk Geçer'den flaş açıklama geldi! Dolar yatırımcıları hemen baksın, sonra pişman olmasın!

Sosyal medya gündemine bomba gibi düşen açıklamaları ile dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer yeni iddialarla gündeme geldi. İşte Selçuk Geçer'in konu hakkındaki açıklaması...



PARA BİRİMLERİNDE ATAK OLACAK

YouTube kanalında yayınladığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, doların euro karşısında değer kazandığını açıkladı. Geçer, durumun AB ülkelerinde kaosa neden olduğunu anlattı. Doların daha fazla yükselemeyeceğini söyleyen Selçuk Geçer, ABD enflasyonunun yavaşladığına dair işaretlere dikkat çekti. Dolara saldıran diğer para birimlerine dikkat çeken Geçer, doların düşüş eğiliminde olduğunu açıkladı. 

Euro ve sterlin ile ilgili yaptığı açıklamada yukarı yönlü bir hareket olduğunu söyledi. Selçuk Geçer, “Çünkü görünen o ki ABD’deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenara koyuyorum” şeklinde konuştu.

Dolar rüzgara kapılacak! Selçuk Geçer den flaş açıklama geldi! Dolar yatırımcıları hemen baksın, sonra pişman olmasın!

20 TL’NİN ÜZERİNDE GÖRÜLEBİLİR

Selçuk Geçer, dolar endeksinin enflasyon nedeniyle düşmesinin beklendiğini ifade etti. Dolar endeksindeki düşüşle ilgili olarak Selçuk Geçer, piyasada kuvvetli rüzgarların olduğunu ve Kasım ayındaki dolar kurunun Aralık ayına kadar 20 TL'yi geçebileceğini vurguladı.

Geçer'in açıklaması şu yönde oldu:

“ABD’de aniden çok yüksek bir enflasyon gelirse yani yüzde 8.5 ve 9 aralığında bir enflasyon gelirse –ki düşük bir ihtimal- o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz” 

Peki, dolar ne kadar? 22 Kasım 2022 dolar kurunda son dakika...

Dolar rüzgara kapılacak! Selçuk Geçer den flaş açıklama geldi! Dolar yatırımcıları hemen baksın, sonra pişman olmasın!

1 DOLAR KAÇ TL OLDU? DOLAR BUGÜN NE KADAR? 22 KASIM SALI DOLAR KURUNDA SON DAKİKA!

Bir süredir yatay seyirde devam eden dolar, yönünü yukarı doğru çevirdi. Haftanın ikinci işlem gününe 18,62 seviyelerinden başladı. Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde yani 22 Kasım Salı gününde dolar/TL, yeni haftaya ise yatay başlamasından sonra saat 11.00 itibarıyla 18,6181 ile önceki kapanış seviyesinin hemen altında işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,7 azalış ile 19,0880'den, sterlin/TL de yüzde 0,7 düşüşle 22,0090'dan satılıyor.

Ziraat Bankası müşterilerine bu kadar para hediyesi verecek! Sonra duymadım görmedim demek yok
Selçuk Geçer, dolarda fırtınanın kopacağı tarihi açıkladı!
Türkiye hakkında çok önemli bir rakam açıklandı! Önce elinde doları olanlar baksın

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön