28 / 04 / 2024

Dolarda büyük deprem! Bir kaç gün sonra bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini

Dolarda büyük deprem! Bir kaç gün sonra bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini

Piyasalara ilişkin isabetli tahminleriyle tanınan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yatırımcıların gözdesi dolarla ilgili yeni tahminler geldi. Açıklamalar yapan Geçer yine herkesi heyecanlandıracak analizlerde bulundu. İşte Selçuk Geçer'in dolarla ilgili o açıklamaları...



Medya Tava'da yer alan habere göre, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer yayınladığı yeni videosunda doların çıkacağı seviyeyi açıkladı. Yaptığı açıklamada Türkiye'nin kötü bir süreçten geçtiğini dile getiren Selçuk Geçer, dolar bozdurmak isteyenler vatandaşlara  "Dikkatli olun" uyarısı da yaptı.

Yaptığı açıklamada dolarda 19 liraya hazır olun diye konuşan Selçuk Geçer, dolardaki ilk hedefin 18 sonrasına ise 19 lira olduğunu kaydederek, " Bu seviyeye önümüzdeki günlerde gelirsek şaşırmayın." dedi.

Dolarda büyük deprem! Bir kaç gün sonra bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan Selçuk Geçer den son dakika tahmini

Yaptığı açıklamada doların 27 Aralık tarihinde 12 liraya geldiğini fakat bunun artık olmayacağını kaydeden Selçuk Geçer, Merkez Bankası'nın o dönem 20- 30 milyar dolarlık bir para harcadığını ve bu maceranın toplam sürecinin 5 ay olduğunu dile getirerek,  5 ay içerisinden 12 liradan tekrar 17.70'e liraya çıktığını söyledi. 

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada "18 saymıyorum o 1-2 saatlik bir olay." şeklinde konuştu.

Bu filmi bize güzel oynadılar. Doları 13 ila 14'te tutamıyorlar. Borçları çıkardığımızda rezervlerimiz eksilerde. Neden?"

"Dolar bozduralım mı?" sorusuna ise Selçuk Geçer, "Dikkatli olun" cevabını verdi. Geçer, "Yastık altındaki paraları geri alabilmek için 40 takla attılar. Oysa bankacılık sisteminden çekip aldık. Tefeci borçların içine girdik. Korkunç bir kısa vadeli dış borcumuz var. Türkiye artık işin içinden çıkmayacak hale geldi." ifadelerini kullandı.

Hurda fiyatlarında dolar şoku! Hurda fiyatları kaç lira oldu? Fiyatlar yükseldi mi? İşte demir ve bakır hurda fiyatları

Her dediği çıkan İslam Memiş açıkladı! Dolar 15 lira mı 20 lira mı olacak? İşte detaylar...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş akaryakıtta bombayı patlattı! Petrol kuyularını vuracaklar

Altın resmen dibi gördü! Fiyatları gören şok oldu! 1 gram bile altını olanlar dikkat! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön