28 / 04 / 2024

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için bu kez iki tarih iki de rakam verdi! 1994’ten daha sert olacak

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için bu kez iki tarih iki de rakam verdi! 1994’ten daha sert olacak

Dolar tahminleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için bu kez 2 rakam ve 2 tarihe dikkat çekti.



BU YAZ DOLARI 20 LİRANIN ÜZERİNDE TAMAMLARIZ

“Dolar bu ortamda, enflasyon seyri nedeniyle, dünyadaki gelişmeler nedeniyle, bizim ekstra kırılganlıklarımız nedeniyle 22 liraya emin adımlarla gidiyor” diyen Geçer “Biz yazı 20 liranın üzerinde tamamlarız. Hatta 20 ila 22 lira aralığına geliriz” şeklinde konuştu.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için bu kez iki tarih iki de rakam verdi! 1994’ten daha sert olacak

KASIM AYINDA DOLAR 25 LİRA OLUR

Yıl sonu için de tahminlerini sürdüren Geçer açıklamalarına şöyle devam etti: “Sonra mı ne olur? Ekim, Kasım Aralık ayı gelir o aylarda çok yüksek ihtimalle, uzaydan dünyaya meteor falan düşmezse hem Türkiye’de enflasyonun yükselmesi hem de Türkiye’de karaborsacılığın iyiden iyiye artması nedeniyle enflasyon kontrolden çıkar, dövizin de yukarı çıkması devam eder.  Diyorum ya 5 Nisan 1994’ten daha sert olacak. Daha büyük bir krize daha büyük bir bunalıma emin adımlarla ilerliyoruz. Kasım’da dolar 25 lira olur.”

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Haziran 2022 tarihinde saat 02.00’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,50 Türk Lirası, euro 17,72Türk Lirası, altının gramı ise 983 Türk Lirası değerinde.

Hesap kitap yapmaktan yorulan emekli ve memurun beklediği gün geldi! İşte emekli ve memur zam oranları

Milyonlarca asgari ücretli dört gözle bu haberi bekliyordu! Erdoğan’ın masasındaki zam oranı ortaya çıktı

Piyasa Kahini İslam Memiş’ten acemi yatırımcılara kritik uyarı! Altın ve dolar için hem rakam hem de tarih verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön