14 / 05 / 2024

Dolarla ilgili bomba iddia geldi! Dolar o tarihte 12-13 liraya inecek! Milyonlara son dakika dolar şoku!

Dolarla ilgili bomba iddia geldi! Dolar o tarihte 12-13 liraya inecek! Milyonlara son dakika dolar şoku!

Hazinenin çıkaracağı enflasyona endeksli tahvillerin döviz bozduranlara satılacağı haberinin kurda yükselmelere neden olduğunu kaydeden Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel, doların 12-13 TL aralığına döneceğini belirtti.



"Türk lirasındaki kazanımlar bir anda artacak, kur balonu bu defa tamamen sönecek. Bankalardan mevduat kaçışı yaşanmaz, zira tahviller döviz bozdurana satılacak, TL’ye sahip olana değil. 92 ve 180 günlük süper bonolar hazineye ek yük getireceği için tercih edilmeyecek. 20 Aralık öncesi de vatandaşı uyarmış, haklı çıkmıştım. İlk etapta dolar 14 liraya düşer.

Dolarla ilgili bomba iddia geldi! Dolar o tarihte 12-13 liraya inecek! Milyonlara son dakika dolar şoku!

Tutunamazsa 12-13 TL aralığına döner. Bu tahvillerin büyüklüğünün 15 milyar dolarla sınırlanacağını düşünüyorum. Elde edilecek 240 milyar liralık kaynakla enflasyonun beli kırılacak, çiftçilere gübre, mazot, tohum desteği artacak, KOBİ’lere can suyu sağlanacak. Yatırımlar genişleyecek, istihdam artacak, vatandaş gülecek. Oyun böyle bozulur..."

22 Mayıs 2022 dolar ne kadar? Dolar bomba gibi geliyor! İşte 22 Mayıs 2022 son dakika dolar kuru...

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 22 Mayıs 2022 altın fiyatları...

Altın o tarihte zirveye çıkacak! Altın kahini İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana kritik uyarı: Sakın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön