29 / 04 / 2024

Dul, yetim, emekli, memur maaşları yeniden hesaplanıyor! Tarih netleşti, zam bekleniyor!

Dul, yetim, emekli, memur maaşları yeniden hesaplanıyor! Tarih netleşti, zam bekleniyor!

Milyonları yakından ilgilendiren, dul, yetim, emekli ve memur maaşlarında önemli gelişmeler yaşanıyor. Memur ve emekli maaşları artacak, dul ve yetim aylığı alanların da maaşları yükselecek. Tarih verilerek tek tek açıklandı. İşte ayrıntılar...



Milyonları heyecanladıran son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dul, yetim, emekli ve memur maaşlarında artış yapılacak.  Öğretmen, hemşire, polis gibi birçok çalışanın maaşının artmasını sağlayacak 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Dul, yetim, emekli, memur maaşları yeniden hesaplanıyor! Tarih netleşti, zam bekleniyor!

Ek gösterge ile başta memur maaşları olmak üzere  emekli aylıkları ve ikramiyelerde önemli oranda artış yaşanacak. 3600 ek göstergede gözler 10 Mayıs'a çevrildi. 10 Mayıs'ta yapılacak olan toplantı sonrasında ek gösterge artışı ile birlikte milyonlarca memur ve emeklinin maaşı artacak. Öte yandan dul ve yetim aylıkları da ek gösterge artışı ile yükselecek.

Peki dul, yetim, emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? Ek gösterge sonrasında maaşlarda ne kadar artış gerçekleşecek? İşte merakla beklenen sorunun cevabı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön