03 / 05 / 2024

E-ticaret sektörü 10 milyar TL’lik en uzun geceye hazırlanıyor

E-ticaret sektörü 10 milyar TL’lik en uzun geceye hazırlanıyor

Kasım ayını son derece hareketli geçiren ve beklentilerin üzerinde cirolara ulaşan e-ticaret sektörü, şimdi de en uzun gece olan 21 Aralık’a hazırlanıyor.



BEKLENTİ 10 MİLYAR TL CİRO

Bunun dışında aralık ayının turizm sektörü için de oldukça önemli olduğunun altını çizen Kayral, "Kış turizmine ek olarak yaz aylarına yönelik erken rezervasyon satışları Aralık’ta çok yoğun olur. Firmalar, 21 Aralık’a özel otel konaklaması ve tur satışlarında da indirime gidiyor. Bütçeye uygun tatil için 21 Aralık kampanyaları mutlaka takip edilmeli. Bu nedenlerle sektörün 21 Aralık cirosunun 10 milyar TL’ye ulaşması bekleniyor* ifadelerini kullandı.

E-ticaret sektörü 10 milyar TL’lik en uzun geceye hazırlanıyor

Diğer yandan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) verilerine göre kasım ayındaki kampanyalarla, e-ticaret sektörünün ciroları, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 165 artış göstermiş, firmalar ellerindeki stokları eritirken, tüketiciler de uygun fiyatlı ürünlere erişim imkanına kavuşmuştu.

Alışveriş alışkanlığında görülmemiş değişim! Veriler tek tek yorumlandı! Çıkan sonuç herkesi şaşırttı! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön