18 / 05 / 2024

Ekonomist İbrahim Kahveci erken seçim için tarih verdi!

Ekonomist İbrahim Kahveci erken seçim için tarih verdi!

Gazeteci İbrahim Kahveci, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın KYK kredilerinde faizleri silmesinin ardından 3600 ek gösterge, EYT ve yılbaşında da asgari ücret hamleleriyle erken seçime gideceğini öne sürerek tarih verdi.



'Etkisi 3 ay sonra ortaya çıkar'

Ekonomide parasal kararların etkileri 3 ay sonra ortaya çıkmaya başlar ve 6- 12 ay gibi etkileri artarak devam eder. Şimdi ocak sonunda asgari ücret, EYT geldiği zaman bu parasal genişlemenin etkilerinin ortaya çıkması 3 ay. Bu kararları verdiğiniz zaman, bu olumsuz etkileri ortaya çıkmadan seçime gitmek durumundalar.

Tarih 23 Nisan

Bunu 2018'de çok kurnazca yaptılar. Enflasyon nerede, ağustosta eylülde patladı. Şimdi de, nisan sonu veya mayıs başı gibi... tarihe baktım, tarihte 23 Nisan... Pazara geliyor, hem de TBMM'nin açılışı. 23 Nisan 2023. Bana göre 23 Nisan, ama içeride konuşulan ikinci tarih var, 14 Mayıs. Erken seçimin bir de Erdoğan'ın kazanması için bir etkisi var.

Ekonomist İbrahim Kahveci erken seçim için tarih verdi!

Editörün Notu: Bu haber 20 Temmuz 2022, saat 23.58'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 59 kuruş, euro 17 lira 96 kuruş, altının gramı ise 965 lira 23 kuruş değerindedir.

İslam Memiş "Getirisi dolardan fazla" dedi, yatırımcılara öneride bulundu!

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Korkunç iddia! Elektrik krizi kapıda!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön