02 / 05 / 2024

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.



Depremden sonra devletin burada ciddi bir kaynak ayırıp yaptığı konut projesini "takdire şayan" diye nitelendiren Gündoğan, Sivrice halkı adına emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Turgay Gündoğan, konutları mülk sahibi dışında başka illerden ziyaretçilerin de görmeye geldiğini ifade ederek, konutların modern görünümü ve manzarası ile hayranlık uyandırdığını aktardı.

Elazığ Sivrice deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

"Yapılan yeni konutlar ve bunların ışıklandırılmasıyla özellikle gece Hazarbaba Dağı'ndan baktığınız zaman çok tatlı bir görüntü karşınıza çıkıyor. Hazarbaba Dağı'nın eteğinde, Hazar Gölü'nün kıyısında daha güzel sosyal tesisler ve seyir tepeleri olduğu zaman ilçemiz çok daha farklı bir havaya bürünecek" diye açıklama yapan Gündoğan, tamamlanan deprem konutlarının 1 ay içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesinin beklendiğini söyledi.

Malatya'daki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Elazığ Sivrice'de 305 konut hak sahiplerine teslim edildi!

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!


Geri Dön