01 / 05 / 2024

Elektrik faturası destekleri artıyor mu? Milyonlarca kişinin gözü bu haberde...

Elektrik faturası destekleri artıyor mu? Milyonlarca kişinin gözü bu haberde...

Faturalara gelen zamlar konusunda hükümet harekete geçti ve yeni formüllere yönelik çalışmaları başlattı. Peki faturalarda ne gibi bir düzenleme yapılacak? İşte ayrıntılar...



KDV İndirimi Düşünülüyor

Elektrik faturası destekleri artıyor mu? Milyonlarca kişinin gözü bu haberde...

Elektrik faturaları; yaylar, fon ve vergiler dışında tarifeler, alt kademelerde 112 olarak, üst kademelerde ise 167 kuruş şeklinde belirleniyor. Dağıtım şirketleri tarafından doğrudan tüketim tutarlarıyla çarptıkları birim fiyatları ise alt kademe için 137, üst kademe için 206 kuruş şeklinde oluyor. Elektriğe uygulanan yüzde 18 oranındaki KDV oranının da yalnızca konutlarda sınırlandırılacak şekilde düşürülmesinin de gündemde olduğu belirtiliyor.

Ev alacaklar dikkat! Uzmanlar uyardı... Konut fiyatları durulacak!

Benzin, motorin ve LPG'ye rekor zam geliyor! Böylesi ne görüldü, ne duyuldu: 20 lira olacak!

3600 ek gösterge netleşti! Sınır kaldırıldı, maaşlar artacak!

Akaryakıta kallavi zam kapıda! Dikkat! Birkaç gün içinde...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön