21 / 05 / 2024

Elektrik faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! Faturalarınız yüksek geldiyse...

Elektrik faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! Faturalarınız yüksek geldiyse...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken elektrik faturaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Palandöken “Yazlık-kışlık tarife olsun. Konutlardaki sınır 400-500 kilovatsaata yükseltilsin” ifadesini kullandı.



“YAZLIK VE KIŞLIK TARİFEDE ISRARLIYIZ”

Alt sınırın en az konutlarda 400-500, iş yerlerinde ise 800-1200 kilovatsaat olması gerektiğini kaydeden Palandöken, “Elektriğin yazdan daha çok kışın kullanıldığını, ısınmada, aydınlanmada, mutfakta, temizlikte, iş yerlerinde her alanda olmazsa olmaz olduğunu belirtmiş ve zam yapılmaması için talepte bulunmuştuk. Esnaf ve sanatkar camiası olarak yazlık ve kışlık elektrik tarifede ısrarlıyız. Bununla birlikte doğalgazda da kademeli sisteme geçiş kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Kışın çetin geçtiği bu dönemlerde vatandaş, esnaf ve sanayici düşünülerek kademe üst sınırdan belirlenmeli. En önemli harcama kalemlerinde faturaların yüksek gelmesi üretimi de tüketimi de olumsuz etkiliyor. Bu yüksek fiyatlar hem enflasyonu hem de maliyetleri yükseltiyor” dedi.

Elektrik faturası 140 TL'den fazla gelenler dikkat! O tutarı düşürebilirsiniz...

Elektrik faturaları kiraları aştı! Bir ev aylık ne kadar elektrik tüketiyor?

Elektrikte yeni kademe! Elektrik faturaları kaç lira gelecek?

Dolar ve euroda son rakamlar!

Gram altında kritik seviye! Bu eşik aşılırsa...

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön