17 / 05 / 2024

Elimizdeki dolarları bozduralım mı bozdurmayalım mı? Dolar uzmanı Selçuk Geçer flaş çağrıyı yaptı! O rakama hazır olun

Elimizdeki dolarları bozduralım mı bozdurmayalım mı? Dolar uzmanı Selçuk Geçer flaş çağrıyı yaptı! O rakama hazır olun

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, isabetli dolar tahminlerine devam ederken, “Doları bozduralım mı” sorusuna yanıt verdi. Geçer, doların göreceği yeni rakamı duyurdu. İşte detaylar…



“19 LİRAYA HAZIR OLUN”

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kendi YouTube resmi kanalında yayınladığı videoda doların çıkacağı seviyeye dair öngörüleri hakkında konuştu. Dolar bozdurmak isteyen yatırımcılara dikkatli olmaları konusunda kritik uyarılarda bulunan Selçuk Geçer, şu şekilde konuştu:

“Kabine Toplantısı'nda Süper Bono beklentim vardı. Fakat bunlar çıkmadı. Artık daha güzel haberlerim var. Aya çıkıyoruz. Umarım uzay başvurularını herkes yapmıştır. Brent petrol fiyatları ise yükselmeye devam edecek. Çünkü Rusya - Ukrayna krizi henüz bitmedi. Bir de Çin'den kapanmalar oluştu. Dünya kaynamaya devam ediyor. Stagflasyon korkusu başladı. Buysa, “Merkez Bankaları daha fazla agresifleşecek mi?” sorularına neden oldu. Bu açıklamalar yavaş yavaş start verdi. Dolarda 19 liraya hazır olun. 

“DOLAR BOZDURALIM MI?”

"Dolar bozduralım mı?" gibi son derece önemli soruya yanıt veren ekonomist Selçuk Geçer, "Dikkatli olun” şeklinde konuşarak cümlelerini şöyle sürdürdü:

"Yastık altındaki paraları geri alabilmek için 40 takla atmışlardı. Fakat bankacılık sisteminden biz çekip aldık. Tefeci borçların içine daldık. Korkunç bir kısa vadeli dış borcumuz var. Türkiye artık işin içinden çıkmayacak hale geldi." 

Elimizdeki dolarları bozduralım mı bozdurmayalım mı? Dolar uzmanı Selçuk Geçer flaş çağrıyı yaptı! O rakama hazır olun

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Ağustos 2022 tarihinde saat 14.30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,41 Türk Lirası, euro 18,37 Türk Lirası, altının gramı ise 1036 Türk Lirası değerinde.

Memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklisi bu haberi dört gözle okuyun! Yeni yılda maaşlara ne kadar zam yapılacak

Dolar hurda fiyatlarını da etkiledi! Hurda fiyatlarına zam geldi! İşte güncel 6 Ağustos 2022 hurda fiyatları

SGK’dan haber geldi! Tek tek hesaplanacak! Asgari ücrette 60 bin TL destek ödemesi yapılacak! Bunu kaçırmayın

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön