Kent Haberleri

Elinde dolar olanlar hemen baksın! Dolar 4 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Treni kaçırmayın!

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında düşmeye başlayan dolar kuru milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?!! sorusununm yanıtı ünlü ekonomistten geldi. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Treni kaçırmayın! Yılbaşına sayılı günler kala vatandaşar ellerindeki doların yükselip yükselmeyeceği tarihi beklerken ünlü ekonomistten açıklama geldi

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve doalr almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Yılbaşına sayılı günler kala vatandaşar ellerindeki doların yükselip yükselmeyeceği tarihi beklerken ünlü ekonomistten açıklama geldi.Elinde dolar olanlar hemen baksın! Dolar 4 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Treni kaçırmayın!

DOLAR 4 GÜN SONRA TAM ANLAMIYLA BÖYLE OLACAK!

Yatırımcılar ve vatandaşlar dolar/TL kurunu haftanın ilk işlem günü de yakından takip ediyor. Yatırımcılar ve dolar almak isteyenler güncel dolar kurunu takip ederken aynı zamanda doların ne kadar olacağını da araştırıyor. Konu ile ilgili ekonomist Selçukl Geçer, doların 4 gün sonra tam anlamıyla ne kadar olacağını açıkladı. 

Dolar kurunun yükselmeye devam edeceğini belirten Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, 4 gün sonrası için yatırımcıları uyardı. Geçer, dolardaki yükselişlerin devam edeceğin belirterek doların 4 gün sonra 20 lira olacağını belirtti. 

 

ELİNDE DOLAR OLANLAR BAKSIN! DOLAR BUGÜN KAÇ LİRA OLDU?

Son dakika dolar/TL kuru elinde dolar olanlar ve do lar almak isteyen herkes tarafından meak ediliyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı  18,82 lira, satış fiyatı 18,85 liradan işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 104,32 seviyesinde. Euro dolar paritesi ise 1,0623 bandında hareket ediyor.

PİYASALARDA BU HAFTA!

Bu hafta piyasalarda yine kritik gelişmeler takip edilecek. Noel tatili nedeniyle batılı ülkelerin piyasalarının yarısı neredeyse kapalı. Küresel piyasalar Merkez Bankalarının belirsizlikleri içinde, yön arayışı içinde hareketine devam ediyor.

Avrupa borsalarında cuma günü karışık bir seyir gözlemlenirken, bölgenin doğal gaz tedarikine yönelik gelişmeler piyasaların yönü üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

Öte yandan bugün açıklamalarda bulunan Japonya Merkez Bankası (BoJ) Başkanı Haruhiko Kuroda bankanın enflasyon hedefine ulaşana kadar para politikasında sıkılaşmaya gitmeyeceğini açıkladı.

Dolar bugün ne kadar? 25 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Elinde dolar olanlar acil baksın! Dolar 7 gün sonra tam bu kadar olacak! Treni kaçıran pişman olacak!

Dolar 6 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Öyle bir rakam geldi ki! Elinde doları olanlar dört döndü! Acil bakın!