06 / 05 / 2024

Elon Musk’tan kritik açıklama geldi! Twitter CEO koltuğunu bırakıyor!

Elon Musk’tan kritik açıklama geldi! Twitter CEO koltuğunu bırakıyor!

Ünlü iş insanı Elon Musk’ın Twitter CEO görevini bırakacağı tarihi açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Peki Elon Musk koltuğu ne zaman bırakıyor? İşte detaylar…



Daha önce mühendis olduğunu ve yöneticilikten aslında anlamadığını ve bunun kendi alanı olmadığını belirten iş insanı, bu açıklamasından sonra Twitter’da değişiklikler yapmaya devam etti. Fakat Elon Musk’ın Twitter CEO görevine devam etmesi elektrikli araç üreten Tesla yatırımcılarını kızdırdı.

Elon Musk’ın satın alma sürecinden bu yana Twitter üzerine ağırlık vermesi ise Tesla hisselerini düşürdü. Fakat daha sonra elektrikli otomobillere artan ilgiden Tesla hisseleri yeniden yüzde 70 oranında yükselişe geçti. Öte yandan Elon Musk, Tesla’nın kötü gittiği dönemlerde şirkette uyuduğunu haftanın yedi günü de çalıştığını belirtmişti. Bu açıklamasında ithafen iş insanı şu açıklamayı da yaptı.

 Elon Musk’tan kritik açıklama geldi! Twitter CEO koltuğunu bırakıyor!

Elon Musk’ın Twitter’daki sahte hesapları kapatmaya çalıştığı ve kimlik doğrulama sistemi getireceği biliniyor. Bunun üzerine iş insanı, Dünya Hükümet Zirvesi’nde katıldığı toplantıda platformu yanlış bilgiden kurtarmak istediğine ve bilgi kaynağı olması istediğini açıkladı.

Elon Musk'tan Twitter uyarısı!

Twitter, Günlük Tweet Sınırı Getirdi!


Geri Dön