05 / 05 / 2024

Emekli bayram ikramiyesinde tutar belli olduktan sonra hükümetten son dakika adımı! '5 bin lira iki taksit halinde...'

Emekli bayram ikramiyesinde tutar belli olduktan sonra hükümetten son dakika adımı! '5 bin lira iki taksit halinde...'

Emekli bayram ikramiyelerinin tutarı uzun bir bekleyiş sonrasında hükümet tarafından açıklandı. Söz konusu tutarın bütçe ödemelerini zorlamaması adına 'zam' başka bir bayrama bırakıldı. Hükümete yakın kaynaklardan elde edilen son dakika bilgisi gözleri Ankara'ya çevirdi.



"EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 5 BİN LİRA OLMALIYDI"

Emekliler, emekli bayram ikramiyesinin sadece enflasyon kaybını giderebilmek için dahi 5 bin lira olması gerektğini ifade etti. Emekli bayram ikramiyesine zam yapılmaması karşısında hayal kırıklığı yaşayan emekliler "İki bayramda iki taksit halinde ödenecek 5 bin liralık bayram ikramiyesi, asgari ücretin dahi çok altında maaş alan emeklinin biraz da olsa nefes almasına vesile olurdu." yorumu yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in emekli ikramiyelerinde artış olmayacağına yönelik açıklaması ile ilgili bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Çalışma Bakanı Bilgin ne dediyse doğrudur" diye cevap vermişti.

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Hükümetten emekli ve memurlara 3600 ek gösterge düzenlemesi müjdesi! Erdoğan tarihini açıkladı

Emekli bayram ikramiyesi haberinde Bakan Vedat Bilgin'in açıklamasındaki gizli sır ortaya çıktı

Emekli bayram ikramiyesi zammında son karar açıklandı! TC kimlik numarasıyla 2 günde hesaplara yatacak

Asgari ücrete Temmuz zammı kriteri belli oldu! Hükümetin formülü milyonları ilgilendiriyor

Emeklilere ödenecek bayram ikramiyesi tutarı duyanları yerinden fırlattı! 3 bin lira bile olsaydı...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön