17 / 05 / 2024

Emekli maaşınızın gecikmemesi için bu haberi mutlaka okuyun

Emekli maaşınızın gecikmemesi için bu haberi mutlaka okuyun

Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren formül ne zaman hayata geçirilecek, kimler, nasıl emekli olabilecek? EYT'liler maaş almaya ne zaman hak kazanacak. Hak kazanmak için ne yapmak gerek? İşte kulislerde konuşulan son EYT formülü



 

Emekli maaşınızın gecikmemesi için bu haberi mutlaka okuyun

EYT'lilerin yaşa takılmadan sigorta yıl süresi ve prim süresinin tamamlanarak emekli olmak istediğini ancak bunun mümkün olmadığına vurgu yapan Bayram, primini tamamlayanların yaş bekletilmeksizin emekli edilmesinin  mümkün olabileceğini kaydetti. Bayram EYT'liler arasında az da olsa 3600 prim gününü tamamlaması gerekenler bulunduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:  "Buradaki amaç Hazine’ye intikal etmesi gereken primin intikal ettirmesi olduğu için primini tamamlayanların emekli edilmesidir. Ama yaş bekletilmesi muhtemelen olmaz."

Borçlanma imkanı gelecek

Bayram, en güçlü formülün kadınlarda 7200, erkeklerde 9000 prim gün sayısını tamamlayanların ya da mevcut prim gün sayılarını borçlanarak yükselteceklerin emekliliğe hak kazanması olacağını belirtti.

 

EYT'de son dakika haberi! 4 madde netleşti! Sözleşmeliler için kadro meselesinde son noktaya gelindi

EYT’de heyecanlandıran gelişme! EYT’de Türkiye modeli geliyor! Kimler EYT’den yararlanacak?

Bakan Bilgin EYT için müjdeyi verdi! İşte EYT bekleyenleri havalara uçuracak haber!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön