29 / 04 / 2024

Emekli maaşınızın gecikmemesi için bu haberi mutlaka okuyun

Emekli maaşınızın gecikmemesi için bu haberi mutlaka okuyun

Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren formül ne zaman hayata geçirilecek, kimler, nasıl emekli olabilecek? EYT'liler maaş almaya ne zaman hak kazanacak. Hak kazanmak için ne yapmak gerek? İşte kulislerde konuşulan son EYT formülü



Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, kulislerde konuşulan senaryoya göre EYT'lilerin ilk maaşlarını 2023 yılının Şubat - Mart aylarında alabileceğini söyledi.  Katıldığı bir televizyon programında Emeklilikte Yaşa Takılanlarla (EYT)  ilgili sürdürülen çalışmalara ve hükümetten gelen sinyallere dikkat çeken Bayram, şartlarını henüz tamamlamamış olan EYT'lilerin doğum borçlanması, askerlik ödemesi gibi eksikliklerini bir an önce tamamlayarak 2023 yılının ilk aylarında yasa çıktığında emekliliğe başvurmaya hazır hale gelmeleri gerektiğini söyledi.

Kaç kişi yararlanacak?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön