16 / 05 / 2024

Emekli maaşınızın gecikmemesi için bu haberi mutlaka okuyun

Emekli maaşınızın gecikmemesi için bu haberi mutlaka okuyun

Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren formül ne zaman hayata geçirilecek, kimler, nasıl emekli olabilecek? EYT'liler maaş almaya ne zaman hak kazanacak. Hak kazanmak için ne yapmak gerek? İşte kulislerde konuşulan son EYT formülü



Emekli maaşınızın gecikmemesi için bu haberi mutlaka okuyun

Meclisin açılmasıyla birlikte üzerinde çalışılacak ilk konulardan birinin yüz binlerce EYT'liyi ilgilendiren emeklilik formülü olduğunu ifade eden Vergi Uzmanı Bayram, öncelikle EYT'li olarak tanımlanan grubun büyüklüğünün tespit edileceğini ve bu grubun emekli olmasının Hazine'ye getireceği yükün hesaplanacağını belirtti. Primi eksik olanlar ve yaşı yetmeyenlerle ilgili ek kararlar alınabileceğine işaret eden Bayram, 2023 Ocak ayında EYT sorununun çözülmesinin öngörüldüğünü söyledi.

Ek bütçe hazırlanacak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön