14 / 05 / 2024

Emekli olan herkes alabilecek ama şartı var! Hesaplara 5 bin TL promosyon birden yatırılacak

Emekli olan herkes alabilecek ama şartı var! Hesaplara 5 bin TL promosyon birden yatırılacak

Bankalar, promosyon konusunda yarışa girdi. İş Bankası tarafından yapılan bir promosyon kapsamında da emeklilere 5 bin TL verilecek. Ancak kampanyaya katılmanın bazı şartları var.



BAŞVURMAK İÇİN AYRINTILAR VAR

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıyabilir ve promosyon başvurusu yapılabileceği belirtildi. Ayrıca emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmadığı belirtilen duyuruda şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edebileceğiniz adımlar da aktarıldı. Bu adımlar şöyle oluyor:
İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön