29 / 04 / 2024

Emekli olan herkes alabilecek ama şartı var! Hesaplara 5 bin TL promosyon birden yatırılacak

Emekli olan herkes alabilecek ama şartı var! Hesaplara 5 bin TL promosyon birden yatırılacak

Bankalar, promosyon konusunda yarışa girdi. İş Bankası tarafından yapılan bir promosyon kapsamında da emeklilere 5 bin TL verilecek. Ancak kampanyaya katılmanın bazı şartları var.



Bankalar, emekli maaşlarını bünyelerinde toplamak adına emeklilere verdikleri promosyonları yükselttikçe yükseltiyor. Emeklilerin maaş taşıma işlemleri karşılığında verilen promosyonlar, ciddi rakamlara ulaştı. Ancak promosyonlara ulaşmanın belli başlı kriterleri var. 

PEŞİN OLARAK ÖDEYECEKLER

Banka tarafından yapılan duyuruda 2020/2023 dönemi için Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak ödeme yapılacağı belirtildi. Yapılan duyuruda 1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 3.500 TL, 1.500 – 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 4.250 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 5.000 TL şeklinde ödeme yapılacağı ifade edildi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön