29 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarına okkalı zam geldi! Akbank, Garanti, Ziraat derken Halkbank açıkladı

 Emekli promosyonlarına okkalı zam geldi! Akbank, Garanti, Ziraat derken Halkbank açıkladı

Emekli promosyonlarına hem okkalı bir zam geldi hem de süreleri uzatıldı. Emekli promosyonlarına gelen bu zamların ardından vatandaşlar kamu bankalarının nasıl bir yol izleyeceğini merak etmeye başladı. İşte Halkbank'ın vereceği promosyon miktarı.



İşte Halkbank'ın son fiyatları: 

Halkbank emekli maaşını taşıyan emeklilere 1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapıyor.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! O ilçeye son dakika 441 ucuz konut müjdesi! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön