29 / 04 / 2024

Emekliler dikkat! Başvuranın hemen hesabına 9.000 TL yatıyor!

Emekliler dikkat! Başvuranın hemen hesabına 9.000 TL yatıyor!

Nakit desteği almak isteyen emekliler bankaların son kampanyalarını merak ediyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre emeklilere 9.000 TL ödeme müjdesi geldi. İşte detaylar...



Emekli vatandaşların 9000 liralık ödemelerini alabilmeleri için Yapı Kredi Bankası ve Denizbank üzerinden başvurmaları gerekiyor. 

Milyonlarca emekliyi ilgilen detaylara göre, emekli maaş hesapları üzerinden alınacak nakit kampanyasında, başvurularını yapacak olanlar 36 ay vadeyle 9.000 TL ödeme alabiliyor. 

Emekliler dikkat! Başvuranın hemen hesabına 9.000 TL yatıyor!

Haber24'te yer alan habere göre, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası söz konusu kredi için SMS ile de başvuru imkanı sağlıyor. Emekli kredisi adı altında verilen bu kredilerde, başvurularını yapmak isteyenler ilk taksit ödemelerinde 90 günlük bir erteleme yaparak rahat bir nefes de alabiliyor.

Denizbank 9.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? Yapı Kredi 9.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön