05 / 05 / 2024

Emeklilere maaş zammından sonra bir müjde daha!

Emeklilere maaş zammından sonra bir müjde daha!

 Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, düzenlemiş oldukları kredi kampanyalarında ihtiyaç kredisi alacak olan vatandaşlar için 3 ay ertelemeli olarak kredi verilmektedir.



Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden başvuru yapmak oldukça basit bir eylem. Nakit ihtiyacı olan kişiler banka şubelerine gitmeden işlemlerini gerçekleştirmek için internet bankacılığı uygulamasını kullanabilir. Ziraat vakıfbank ve Halkbank üzerinden internet bankacılığı uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak, kredi işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara 36 ay vadeli olarak verilecek bu krediler 3 ay ertelemeli olarak verilmektedir. 50000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunu ayrıca banka şubelerine giderek de yapabilirsiniz. 

Emeklilere maaş zammından sonra bir müjde daha!

En yakın banka şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilir, onaylanan kredi tutarını öğrenebilir ve faiz oranları ile birlikte ne kadar olur, aylık hesaplamalı kredi taksidi ödeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Banka şubeleri üzerinden ve kendi resmi internet siteleri üzerinden ayrıca kredi başvurusu haricinde faiz oranlarıyla birlikte aylık hesaplamalarınızı da yapabilmeniz mümkün olmaktadır. Emekli maaşınızı ilk defa Ziraat Bankası Vakıfbank veya Halkbank şubelerinden birisine taşımanız durumunda ise bankalar, sizlere 750 TL'ye varan emekli promosyonu yok, diğer yüksek limitli borç kapatma kredisi ve ipotekli krediler gibi kredilerde de destek olmaktadır. Emekli olan ve kredi kullanmak isteyen kişilerin ayrıca ev almak için konut kredisi araç almak için ise taşıt kredisi limitleri de oldukça fazladır. 

Editörün Notu: Bu haber  9 Temmuz 2022, saat 18.15'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 27 kuruş, euro 17 lira 58 kuruş, altının gramı ise 968 lira 52 kuruş değerindedir.

Ekonomist Selçuk Geçer altında rekor için tarih verdi

Bayram öncesi akaryakıtta kara haber! Yine zam geliyor! İşte 8 Temmuz akaryakıt fiyatları

İslam Memiş canlı yayında dolar ve altının geleceği yeri işaret etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön