17 / 05 / 2024

Emeklilere müjde! 20.000 ile 60.000 arasında ödeme müjdesi

Emeklilere müjde! 20.000 ile 60.000 arasında ödeme müjdesi

Garanti Bankası emekli vatandaşlar için 20 bin lira ile 60 bin lira arasında değişen tutarlarda ödeme yapıyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli vatandaşlara en az 20 bin lira tutarında ödeme yapılacaktır. 



Garanti Bankası tarafından emekli vatandaşları ilgilendiren özel bir kampanya başlatmış durumda. Başvuru yapılacak kampanyada tutar 20 bin lira ile 60 bin lira arasında bulunmaktadır. Kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, emekli maaşlarını başka banka üzerinden almaları halinde bu bankaya taşımaları durumunda faydalanabilecekler. Başvuru yapabilmek için cep telefonundan kısa mesaj ile başvuru yapılabilecek. Cep telefonunun mesaj kısmına TC kimlik numarası yazılarak 5030 nolu numaraya gönderilmek sureti ile başvuru yapılacak. Banka tarafından başlatılan kampanyaya katılım sağlamak için başvuru yapıp kısa zamanda onay alınabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön