03 / 05 / 2024

Emeklilikte reform! Kadınlarda yaş sınırı düşüyor

Emeklilikte reform! Kadınlarda yaş sınırı düşüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilik için atılacak yeni adımı AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda açıkladı. Buna göre kadınlar için erken yaşta emekli olma imkanı ve prim ödemelerinde de devlet desteği verilecek.



14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlere çok kısa süre kaldı. Seçimlerde yarışacak 4 cumhurbaşkanı adayı çalışmalarını sürdürürken Cumhur İttifakı’nın adayı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda emeklilik sisteminde yapılacak yeni düzenlemeyi açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön